Organisatie neemt afstand van geweld

Organisatie neemt afstand van geweld

De samenwerkende supportersorganisaties betreuren dat een afsplitsing van de supporters die deelnamen zaterdagavond vernielingen heeft aangericht aan de voorgevel van het Maasgebouw. Het is nooit het doel geweest om de mars, die verder probleemloos en succesvol verliep, zo te laten eindigen. Het slopen van een deel van het Maasgebouw is geen effectieve manier om de strijd tegen de directie te voeren. Dit is het dieptepunt in de supportersprotesten maar we willen vooral benadrukken dat het eeuwig zonde is dat het überhaupt tot dit heeft moeten leiden.

Een enkel incident neemt niet weg dat er ook de komende weken doorgegaan zal worden met protesteren tegen het wanbeleid dat gevoerd wordt bij Feyenoord. We staan er financieel helemaal niet goed voor, zoals Eric Gudde zaterdagavond op Radio Rijnmond stelde. Over het seizoen 2010/2011 is naar verluidt drie miljoen euro verlies gedraaid! Ook reden tot zorg en protest is het feit dat supporters amper inspraak hebben in de vereniging Supporters Steunen Feyenoord, terwijl dit door Feyenoord wel beloofd is. En waar is ons miljoen nu eigenlijk? Wettelijk gezien kan het met één bestuurder nooit overgemaakt zijn namelijk. Grote geheimzinnigheid door de club omtrent financiën en supporterszaken doen ons het allerergste vrezen. Opgeven is geen optie, niemand is groter dan Feyenoord.

De organisatie van de ‘wij-maken-ons-zorgen’-mars en de samenwerkende supportersorganisaties

Lees meer over
LN protest Maasgebouw
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties