Vennegoor laat Feyenoord wachten, Amoah onhaalbaar

Vennegoor laat Feyenoord wachten, Amoah onhaalbaar

Jan Vennegoor of Hesselink heeft Feyenoord laten weten dat hij op dit moment niet bij de Rotterdamse club wil tekenen. De transfervrije 32-jarige spits, het laatst actief voor Rapid Wien, wil liever nog een keer naar het buitenland. Dat zegt technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord tegen NUsport. "Wij kunnen niks anders doen dan afwachten of hij later alsnog beschikbaar komt.''

Tot het sluiten van de transfermarkt op 31 augustus richt Feyenoord daarom al zijn pijlen op John Guidetti. De Rotterdammers zijn inmiddels met Manchester City overeengekomen dat voor de negentienjarige Zweedse spits geen huursom hoeft te worden betaald.

Wel moet Feyenoord een gedeelte van zijn salaris overnemen. "We zijn nog steeds met hem in gesprek," zegt Van Geel. "Ik blijf er bij dat de kans op zijn komst fiftyfifty is."

Matthew Amoah
De technisch directeur van Feyenoord belde deze week met NAC Breda-directeur Ed Busselaar om te informeren naar de status van Matthew Amoah. Uit het gesprek trok Van Geel de conclusie dat de spits financieel onhaalbaar is voor de Rotterdamse club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties