Vennegoor alternatief voor Guidetti bij Feyenoord

Vennegoor alternatief voor Guidetti bij Feyenoord

Feyenoord waagt deze week een uiterste poging John Guidetti op huurbasis over te nemen van Manchester City. De club is al dagen in gesprek met The Citizens, terwijl Guidetti zelf heeft laten weten graag de overstap naar Rotterdam te willen maken.

Grootste struikelblok in de onderhandelingen blijft het salaris van de Zweed. Guidetti verdient bij Manchester City 800 duizend euro en dat wil Feyenoord niet betalen. Bovendien vraagt City ook een huursom van 125 duizend pond.

Technisch directeur Martin van Geel schat de kans op Guidetti in op ‘fifty-fifty’. ‘Voor ons is Guidetti nog steeds eerste keus’, aldus de beleidsbepaler.

Mocht de transfer van de Zweed afketsen dan zal Feyenoord opnieuw een poging wagen bij Jan Vennegoor of Hesselink die momenteel zijn conditie op peil houdt bij FC Twente. Van Geel: ‘Hij is een optie, omdat hij een type is dat we momenteel voorin missen.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties