'Ook QPR aast op Feyenoord-target Guidetti'

'Ook QPR aast op Feyenoord-target Guidetti'

Feyenoord krijgt in de strijd om de handtekening van John Guidetti concurrentie van Queens Park Rangers. Sky Sports meldt dat ook de Engelse club de aanvaller van Manchester City wil huren.

Bij monde van algemeen directeur Martin van Geel maakte Feyenoord maandag kenbaar dat het serieus werk wil maken van de komst van de Zweedse aanvaller. De club bekijkt momenteel of er een mogelijkheid is om de jonge spits aan zich te binden voor de duur van één seizoen.

Ook promovendus Queens Park Rangers heeft zijn oog op Guidetti laten vallen. Guidetti, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Burnley, zou wel open staan voor een nieuwe verhuur. Onlangs verlengde hij zijn aflopende contract in Manchester nog met drie seizoenen.

Voordat de negentienjarige spits bijtekende in Manchester leek hij hard op weg naar FC Twente. Met de Tukkers werd een mondeling akkoord bereikt. Op het laatste moment verkoos Guidetti een langer verblijf in Engeland echter boven de overstap naar Enschede.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties