Van Geel: 'Sunu en Özyakup staan op goed bezette posities'

Van Geel: 'Sunu en Özyakup staan op goed bezette posities'

Martin van Geel ziet toch af van zijn trip naar Londen om met Arsenal te praten over eventuele huurspelers. FR12.nl wist eerder al te melden dat de voornaamste kandidaten voor een overstap de Fransman Gilles Sunu en Nederlander Oguzhan Özyakup waren, maar Van Geel ziet geen plaats in de selectie voor beide spelers.

'We kunnen huurspelers als Gilles Sunu (uit Frankrijk) en Oguzhan Özyakup (oud-AZ) naar Feyenoord halen, maar hun posities hebben we goed bezet. Voorlopig ga ik daarom niet naar Londen', aldus de technisch directeur van Feyenoord in De Telegraaf.

Vandaag werd bovendien bekend dat Feyenoord nu probeert om één speler bij Manchester City te kunnen huren. De Rotterdamse club overweegt om de talentvolle spits John Guidetti van de steenrijke club te huren, zo meldt het Algemeen Dagblad. Trainer Ronald Koeman gaf eerder al aan dat een spits broodnodig is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties