'Adil Auassar voor één jaar naar RKC Waalwijk'

'Adil Auassar voor één jaar naar RKC Waalwijk'

Adil Auassar wordt alsnog verhuurd aan RKC Waalwijk, zo meldt AD-journalist Sjourd Mossou zojuist op zijn twitter. Een overgang van de middenvelder leek eerder nog van de baan, omdat RKC het bedrag dat Feyenoord wenste niet kon betalen. De Rotterdamse club heeft klaarblijkelijk water bij de wijn gedaan en neemt genoegen met een lagere huursom.

In de zomer van 2010 maakte Auassar de overstap van Venlo naar Rotterdam. Toenmalig technisch directeur Leo Beenhakker en trainer Mario Been zagen toentertijd in hem een goedkope oplossing voor het middenveld. De 24-jarige voetballer wist echter nooit indruk te maken. Hij speelde zijn wedstrijden bij Jong Feyenoord/Excelsior en kwam tot een schamele drie invalbeurten bij het eerste elftal in de competitie.

Auassar hoopt nu bij RKC Waalwijk weer aan het spelen toe te komen. De Dordtenaar wordt voor één seizoen aan de promovendus verhuurd.

Lees meer over
Auassar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties