Fer vindt rouwkaart met eigen naam en overweegt aangifte

2011-07-19 13:22:27 24.564 keer bekeken 423 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Leroy Fer heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar FC Twente en dat wordt hem niet in dank afgenomen. De middenvelder van Feyenoord werd onlangs al belaagd door een boze fan en heeft afgelopen weekend in de brievenbus een rouwkaart met zijn eigen naam gevonden. Fer overweegt om aangifte te doen bij de politie, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, spreekt van een 'walgelijk incident dat niet hard genoeg kan worden veroordeeld'. “Wij adviseren Fer om aangifte te doen en wij zullen uiteraard alles doen om hem te helpen”, zei de sportbestuurder. Dinsdag overlegt Fer met zijn managementbureau Sport Promotion over de stappen die hij gaat zetten.

Fer vond de rouwkaart toen hij afgelopen weekend terugkeerde van trainingskamp. Daar was het ook al mis gegaan: na de oefenwedstrijd tegen Vitesse Delft werd de middenvelder fysiek bedreigd door een woedende supporter van Feyenoord. Fer heeft aangegeven zijn tot 2012 doorlopende contract in Rotterdam niet te zullen verlengen.

 

FR12 snapt dat supporters nogal emotioneel kunnen reageren op dit bericht. Desondanks willen wij benadrukken dat extreem taalgebruik niet geaccepteerd zal worden. Denk dus even na voor je een reactie plaatst.

Gerelateerd nieuws
423 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 605 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved