Hadouir hoort niks van Middlesbrough en denkt aan Feyenoord

Hadouir hoort niks van Middlesbrough en denkt aan Feyenoord

Anouar Hadouir leek begin juni zijn transfer naar Middlesbrough af te ronden, maar de middenvelder heeft al een maand niets meer gehoord van de Engelse Championship-club. De Bosschenaar vertrok transfervrij bij Roda JC Kerkrade en werd zelfs al rondgeleid in het Riverside Stadium, maar hij wacht nog altijd op een bericht van the Boro.

Trainer Tony Mowbray bood de 28-jarige Hadouir vorige maand een contract aan, maar hier ging de ex-speler van onder meer Willem II nog niet mee akkoord. Sindsdien liet de werkgever van onder andere Marvin Emnes niets meer van zich horen, tot ergernis van het kamp-Hadouir.

“Feyenoord is geïnteresseerd”, zegt zaakwaarnemer Hakim Slimani tegen de Sunday Sun. “We wachten nog altijd op een reactie van Middlesbrough. Anouir ontmoette Mowbray afgelopen maand en kreeg een contract aangeboden. Maar de voorwaarden waren niet oké en de club zei dat ze terug zouden komen nadat ze enkele spelers hebben kunnen verkopen. Sindsdien hebben we niets meer gehoord.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties