Jansen: 'Sowieso geen arbitragezaak om transfer Fer te forceren'

Jansen: 'Sowieso geen arbitragezaak om transfer Fer te forceren'

Het is uitgesloten dat de KNVB middels spoedarbitrage zal moeten uitmaken of Leroy Fer inderdaad naar FC Twente mag gaan. De middenvelder zelf zette maandag de druk nog eens op de ketel, door in een interview met NUsport te stellen dat Feyenoord hem geen nieuw contract hoefde voor te schotelen, omdat hij hoe dan ook niet wilde blijven.

Zaakwaarnemer Rob Jansen legt aan TC/Tubantia uit dat zijn cliënt wel naar FC Twente wil, maar dat niet bij de bond zal forceren. Dat deed Luis Suárez als speler van FC Groningen wel ooit, toen hij per se naar Ajax wilde vertrekken. De Uruguayaan verloor die zaak. “Dat willen we niet en dat heeft in dit soort zaken ook helemaal geen zin”, maakt Jansen duidelijk.

“Het is duidelijk dat Leroy naar Twente wil, maar zolang de clubs er niet uit zijn kunnen wij niets doen en moeten we plaatsnemen in de wachtkamer”, vervolgt de belangenbehartiger van Fer. De middenvelder zelf zei zich in Nederland verder te willen ontwikkelen en dat het liefst van alles in Enschede te doen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties