'Sibon raadt Dost stap naar Feyenoord af, Been wil Ramzi niet'

2011-07-06 12:08:16 27.371 keer bekeken 203 reacties Pro Shots

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang. Geruchten overspoelen voetbalclubs dan ook momenteel. Zo ook bij Feyenoord. De Rotterdamse club heeft onlangs een verzoek bij de KNVB ingediend om een deel van de recente transferinkomsten te mogen gebruiken voor het doen van aankopen. Een uitspraak volgt pas over enkele weken, maar spelers worden ondertussen nog steeds gelinkt aan Feyenoord.

AD.nl: Sibon raadt Dost stap naar Feyenoord af
Bas Dost is nog altijd de eerste gewenste versterking van Feyenoord. De spits van SC Heerenveen is voorlopig echter niet te betalen. Gerald Sibon, sinds kort terug in Friesland, adviseert zijn collega en concurrent één ding: niet naar De Kuip gaan. 'Feyenoord. Feyenoord is toch niet béter dan Heerenveen? Natuurlijk, het is een instituut met een prachtig stadion en een geweldig veld, maar je moet ook naar het materiaal kijken. Narsingh, Assaidi en Beerens, dat is voor Bas toch perfect? Dat moet je in Rotterdam nog maar zien', zegt de 37-jarige aanvaller, die van Dost een topspits wil maken, in VI.

AD.nl: Been wil Ramzi niet
Mario Been heeft een overgang van Adil Ramzi naar Feyenoord tegengehouden. De trainer van de Rotterdammers liet technisch directeur Martin van Geel deze week weten de oud-speler van Willem II, PSV en AZ niet nodig te hebben. 'Ik heb met Cissé, Cabral, Schaken en Biseswar genoeg spelers vanaf de zijkanten', zegt Been in VI. Van Geel bood Ramzi daarna aan bij Roda JC, waar hij nu stage loopt.

Gerelateerd nieuws
203 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71857 leden - Op dit moment zijn 902 mensen actief, waarvan 267 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved