Cabral wil vertrekken bij terugkomst Ryo: 'Er is interesse'

2011-06-29 13:56:37 22.197 keer bekeken 247 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Het is nog onduidelijk of Ryo Miyaichi volgend jaar weer in het shirt van Feyenoord te bewonderen zal zijn. De supporters zien de Arsenal-aanvaller graag op huurbasis terugkeren, maar technisch directeur Martin van Geel zei al daarover te twijfelen. Wanneer Miyaichi komt, wil Jerson Cabral in ieder geval vertrekken uit De Kuip.

De twintigjarige aanvaller wil een volgende stap zetten in zijn ontwikkeling en vreest dat de terugkeer van Miyaichi hem zal belemmeren. “Bovendien”, zegt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg tegen Voetbal International, “spreekt er ook weinig vertrouwen uit. Je leidt een eigen speler op, maar kiest vervolgens voor een ander. Wat is dan het perspectief?”

Voor Cabral bestaat de nodige interesse: verschillende clubs uit Spanje en Engeland volgen de jeugdinternational. “Maar zo ver is het nog niet”, zegt Weezenberg. “Het is voor Jerson echter wel belangrijk dat hij zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt.” Cabral speelde in het afgelopen seizoen 23 competitiewedstrijden, waarvan zeven als basisspeler.

Gerelateerd nieuws
247 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68103 leden - Op dit moment zijn 1288 mensen actief, waarvan 301 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved