'Feyenoord informeert naar transfervrije Hadouir'

'Feyenoord informeert naar transfervrije Hadouir'

Feyenoord waagt een poging om Anouar Hadouir (28) naar Rotterdam te halen. De spelmaker is transfervrij nadat hij besloot zijn contract bij Roda JC Kerkrade niet te verlengen.

Het is goed mogelijk dat Feyenoord binnenkort een vacature heeft op de positie van aanvallende middenvelder, de plek waar Hadouir het best tot zijn recht komt. Er is namelijk veel interesse voor Georginio Wijnaldum, de huidige spelmaker van de club uit Rotterdam-Zuid.

Hadouir leek op weg naar het Engelse Middlesbrough, maar die club stelt het geduld van de oud-speler van Willem II danig op de proef. Het heeft momenteel niet de financiële middelen om Hadouir een concreet voorstel te doen en moet eerst een aantal spelers zien te verkopen. Hadouir kreeg eerder al een rondleiding bij de club uit het Champioship.

Het is nog maar de vraag of Hadouir langer wil wachten op Boro en de Northern Echo tekent op dat de technicus in de belangstelling van Feyenoord en een club uit Saoedi-Arabië staat. Bij Feyenoord zou Hadouir herenigd worden met directeur Martin van Geel, die kortgeleden al de stap van Kerkrade naar Rotterdam maakte.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties