Kaartverkoop Broederstrijd start vandaag donderdag 16 juni

Kaartverkoop Broederstrijd start vandaag donderdag 16 juni

Vanaf donderdag 16 juni a.s. start de kaartverkoop van de op zaterdag 2 juli a.s. te spelen wedstrijd SC Feyenoord – Feyenoord op Varkenoord. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie op Varkenoord, aan het kantoor van de FSV en via internet op Feyenoordnet.nl.

De prijzen zijn als volgt:

Hoofdtribune: € 15,- (beperkt aanbod)
Tribune/staanplaats: € 10,-
Reductie tribune/staanplaats: € 5,- *

Zoals geschreven kunt u voor de Broederstrijd op 2 juli a.s. van de Sportclub Feyenoord tegen Feyenoord ook via Internet kaarten bestellen.

Indien u een mail stuurt naar info@feyenoordnet.nl met daarin uw gegevens, telefoonnummer en het aantal te bestellen kaarten, daarna zo snel mogelijk het bedrag overmaakt naar rekeningnummer 375052348 t.n.v. FSV o.v.v. broederstrijd. Dan krijgt u van ons een bevestigingsmail die geldt als betalingsbewijs (print deze uit). Op de dag van de wedstrijd liggen de kaarten voor u klaar bij de ingang van Sportclub Feyenoord op vertoon van uw bevestiging-/betalingsmail.

* kinderen tot 18 jaar, 65+, leden en medewerkers Sportclub Feyenoord, Feyenoord en leden FSV op vertoon van lidmaatschapkaart. Per lidmaatschap één reductiekaart.

Adresgegevens Sportclub: Olympiaweg 74-76, 3078 HT Rotterdam.

Adresgegevens FSV: Coen Moulijnweg 53, 3077 AJ Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties