'Feyenoord heeft paar miljoen over voor nieuwe spits'

'Feyenoord heeft paar miljoen over voor nieuwe spits'

Feyenoord is niet van plan om volgend seizoen met een tweederangs spits aan te treden. Martin van Geel moet een opvolger voor de naar Internazionale vertrekkende spits Luc Castaignos zoeken. De kersverse technisch directeur van de Rotterdamse club heeft enkele miljoenen euro’s tot zijn beschikking om de gewenste spits binnen te halen.

‘Feyenoord is op de achtergrond al bezig met een nieuwe spits. Een aantal miljoen is daarvoor gereserveerd. De spits die komt móet een topper worden’, zo beweert VI Clubwatcher Martijn Krabbendam op de site van Voetbal International.

Vorige maand werd bekend dat Feyenoord geïnteresseerd zou zijn in de Zweedse spits Alexander Gerndt. Van Geel meldde echter al snel dat ze afzagen van de 24-jarige Gerndt. Begin dit jaar ging ook al het gerucht dat Feyenoord 4 miljoen euro zou willen neertellen voor de verdiensten van Bas Dost.

Het vizier van de Stadionclub is momenteel gericht op Guyon Fernandez. Fernandez kan transfervrij overkomen van Kralingen en wordt uitgaande van het bovenstaande bericht de tweede spits in de selectie van trainer Mario Been. Van Geel zou deze week de gesprekken aangaan met de 25-jarige aanvaller van Excelsior.

Lees meer over
Fernandez Spits gerndt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties