Zaakwaarnemer Fernandez bevestigt interesse Feyenoord

Zaakwaarnemer Fernandez bevestigt interesse Feyenoord

Arnold Oosterveer heeft de interesse van Feyenoord in zijn cliënt Guyon Fernandez bevestigd. Maandagavond maakte Johan Derksen in het programma Voetbal International al melding van een op handen zijnde transfer.

Overigens krijgen de Rotterdammers flinke concurrentie in de strijd om Fernandez, die momenteel met negen doelpunten topscorer is van Excelsior. "NEC en Feyenoord hebben zich bij mij gemeld. We zijn nu met beide clubs in gesprek. Ik verwacht binnenkort meer duidelijkheid te kunnen geven", vertelde Oosterveer aan FR12. Naast NEC en Feyenoord hebben zich meer clubs bij Fernandez' agent gemeld, maar op namen wilde Oosterveer niet ingaan.

De 25-jarige aanvaller is aan het einde van het huidige seizoen transfervrij. Feyenoord-hoofdtrainer Mario Been wil graag twee nieuwe spitsen aan zijn ploeg toevoegen. Naast Fernandez zou er een balvaste spits aan de selectie van de Stadionclub moeten worden toegevoegd.

Lees meer over
NEC Spits Mario Been
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties