Leerdam ontbreekt op training en speelt morgen niet

Leerdam ontbreekt op training en speelt morgen niet

Kelvin Leerdam zal morgen niet in actie komen in het duel tegen Willem II. De middenvelder ontbrak gisteren al op de training wegens knieklachten en ook vandaag liet Leerdam de training aan zich voorbij gaan. Been gaf gisteren al aan dat hij het centrum van de verdediging intact wil houden. Dit betekent dat de rechtsback positie waarschijnlijk wordt overgenomen door Kamohelo Mokotjo. Het is ook nog mogelijk dat Leroy Fer een linie terugschuift en Mokotjo op het middenveld gaat spelen.

Leerdam nam vorige week, in het overtuigend gewonnen duel tegen FC Utrecht (0-4), de backpositie over van de geschorste Gill Swerts. Laatstgenoemde mag pas weer in het laatste duel van het seizoen tegen NEC in actie komen. De Belg kreeg zijn schorsing opgelegd naar aanleiding van een overtreding op Maarten Martens - die daar een flinke vleeswond aan overhield - tijdens het duel tegen AZ van twee weken geleden.

Feyenoord speelt morgen om 16.30 uur het thuisduel tegen Willem II. De Tilburgse club bezet momenteel de laatste plek van de ranglijst. Desondanks spreken de spelers van de toekomstige Jupiler-League club vertrouwen uit in aanloop naar het duel tegen Feyenoord. 'Nee, wij kunnen winnen in De Kuip. Natuurlijk zijn het nog vier loodzware wedstrijden, vooral tegen FC Twente en AZ. Maar Feyenoord en NAC moeten we zeker kunnen verslaan', aldus aanvaller Maceo Rigters van Willem II.

Lees meer over
Willem II Leerdam Mokotjo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties