'Kans op aantrekken spits klein'

'Kans op aantrekken spits klein'

De kans dat Feyenoord nog voor het verstrijken van de transferperiode een nieuwe spits aantrekt is bijna nihil, zo beweert Martijn Krabbendam, journalist van Voetbal International, althans. De deadline loopt tot middernacht. De trainer van Feyenoord, Mario Been, gaf gisteren tegenover Eredivisie Live aan dat hij verwachtte dat hij vandaag een spits zou verwelkomen. Echter zijn alle spelers al van het lijstje van de Rotterdammer geschrapt.

Feyenoord hoopte met een bod van 4 miljoen Bas Dost binnen te halen. De lange spits van Heerenveen spant echter tegen zijn club een rechtszaak om, zodat Ajax hem kan inlijven. Bovendien vraagt Eidur Gudjohnsen vier keer zoveel als Feyenoord hem aanbiedt. Daarnaast hebben zowel Lasse Nilsson als Danny Koevermans aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in de aanbieding van Feyenoord. De stadionclub had nog één naam op het lijstje. Maar het alternatief is volgens Krabbendam niet goed genoeg bevonden.

Marcel Meeuwis tekent vandaag wel zijn contract bij Feyenoord. De oud-speler van onder meer Roda JC ondergaat vandaag zijn medische keuring, waarna hij voor het resterende seizoen gehuurd zal worden van de Duitse voetbalclub Borrusia Mönchengladbach.

Lees meer over
Spits
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties