Brama pleit voor terugkeer El Ahmadi naar FC Twente

Brama pleit voor terugkeer El Ahmadi naar FC Twente

FC Twente zou Karim El Ahmadi moeten halen als Theo Janssen daadwerkelijk naar VfL Wolfsburg vertrekt. Dat is de mening van Wout Brama, die al eerder met de Feyenoorder samenspeelde.

'Dat zou een goede zaak zijn voor ons team en ik weet dat hij het zelf ook graag wil', aldus de middenvelder in gesprek met TC/Tubantia. Toen El Ahmadi nog bij Twente speelde hield hij Brama op de reservebank. 'Zo lagen de rollen toen. Nu zouden we heel goed samen op het middenveld kunnen spelen.'

Brama hoopt zelf stiekem ook op een transfer. 'Eerlijk gezegd speel ik over vijf jaar liever niet meer bij FC Twente, want ik heb de ambitie om nog hogerop te komen en naar het buitenland te gaan. Zou dat niet lukken en ik over tien jaar nog hier in Enschede zou spelen dan ben ik nog net zo'n gelukkig mens als nu.'

Op dit moment lijkt Twente zijn pijlen te richten op Lasse Schøne als eventuele opvolger van Janssen. De Enschedeërs hebben bij NEC geïnformeerd naar de mogelijkheden om de 24-jarige Deen in de winterstop over te nemen. Gezien de financiële problemen staat de Nijmeegse club niet onwelwillend tegenover een tussentijdse transfer.

Lees meer over
El Ahmadi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties