Ramsteijn: 'Ik zal niet zenuwachtig zijn'

Ramsteijn: 'Ik zal niet zenuwachtig zijn'

Kaj Ramsteijn mag zondag voor het eerst in een volle Kuip aantreden. De verdediger van Excelsior trok al op zijn tiende naar Feyenoord, maar een echte wedstrijd in de Kuip speelde hij nooit.

Ramsteijn was als aanvoerder van de beloften dicht bij een debuut in eigen stadion. “Ik ben van dezelfde lichting als Wijnaldum, Leerdam, Fer, Van Haaren en Cabral”, vertelt de verdediger in het Algemeen Dagblad. “Die jongens mochten wel blijven en ik heb in samenspraak met Feyenoord een tweejarig contract bij Excelsior getekend.”

“Op Woudestein heb ik het enorm naar mijn zijn”, vervolgt Ramsteijn, die nog wel eigendom is van Feyenoord. “Ik heb in een paar maanden tijd een enorme progressie doorgemaakt en ik ga ervan uit dat ik zondag in de basis start. Dan zal Luc Castaignos mijn tegenstander zijn. Luc maakt veel meters, maar dat vind ik niet erg.”

Het twintigjarige talent heeft zondag veel familie op de tribunes zitten. “Feyenoord is van huis uit onze club. Dit is de eerste keer dat ik voor een vol stadion mag spelen. Zenuwachtig zal ik niet zijn, want net zoals alle andere wedstrijden zijn er zondag maar drie punten te verdienen”, aldus Ramsteijn.

Lees meer over
ramsteijn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties