Hadouir tekent niet zomaar bij Feyenoord

Hadouir tekent niet zomaar bij Feyenoord

Het contract van Anouar Hadouir bij Roda JC loopt komende zomer af en de aanvallende middenvelder weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Uitsluiten doet Hadouir niets, maar zomaar ergens tekenen is ook geen optie.

"Vier jaar lang was er de vastigheid bij Roda JC", zegt Hadouir in gesprek met het Algemeen Dagblad. Voor volgend seizoen is er die zekerheid niet. "Misschien volgt er na dit seizoen een nieuwe uitdaging of blijf ik toch hier. Over een halfjaar kan ik zomaar aan de andere kant van de wereld zitten."

De 28-jarige aanvallende middenvelder benadrukt een langer verblijf niet uit te sluiten. Hadouir weet dat een overstap ook te maken heeft met 'gunnen'. "Clubs moeten de echte overtuiging hebben je aan te willen trekken en een kans te geven. Frustrerend is niet het juiste woord dat dit nog niets is gebeurd. Het is wel jammer dat ik nog niet heb kunnen uitvinden of ik het niveau aankan."

Afgelopen zomer leek die kans te komen, maar uiteindelijk ketste de overstap naar Ajax af. "Ik ging er vanuit dat het rond zou komen. Volgens mij dacht iedereen dat. Uiteindelijk is Ajax tweemaal bij Roda geweest. Waarom het niet is gelukt? Ik denk dat de financiën het grootste probleem waren. Later haalde Ajax die Fin, Tainio geloof ik."

Naast Ajax was er eerder ook interesse van FC Twente en Feyenoord. Een volgende stap wil Hadouir echter weloverwogen nemen. "Ik ben niet bang straks zonder club te zitten. Feyenoord? Een supermooie, grote club. Maar ik weet niet of ik er nu een, twee, drie bij zou tekenen. Voor mij is het belangrijk of er toekomst in een club zit."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties