'Transfervrije Koolwijk in de zomer naar Feyenoord'

'Transfervrije Koolwijk in de zomer naar Feyenoord'

Ryan Koolwijk speelt komende zomer waarschijnlijk bij Feyenoord. De Rotterdammer (25) ziet een overgang aan het einde van het seizoen wel zitten. De aanvoerder van Excelsior is in de zomer transfervrij. Koolwijk laat in de papieren versie van Voetbal International weten klaar te zijn voor een stap hogerop. Zoals bekend kan Feyenoord alleen transfervrije spelers aantrekken en zoekt het vooral naar spelers met een leeftijdscategorie tussen de 25 en 28 jaar. Ook de ontwikkeling van huurling Jordy Clasie is bij de stadionclub niet onopgemerkt gebleven. De 18-jarige jeugdinternational tekende vorig jaar zijn eerste profcontract voor Feyenoord.

Koolwijk heeft wel het idee dat spelers zich bij Excelsior momenteel sneller ontwikkelen. "Eigenlijk is het samenwerkingsverband tussen Feyenoord en Excelsior bedoeld om spelers die nog niet klaar zijn voor de stap naar de Kuip bij ons te laten rijpen. Inmiddels mag je constateren dat de jongens die door Feyenoord zijn uitgeleend zich beter ontwikkelen dan diegenen die momenteel in hun eerste spelen." Spits Guyon Fernandez zal zeker niet naar De Kuip komen. De Rotterdammers zien in Fernandez geen toegevoegde waarde.

Lees meer over
Koolwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties