'Transfervrije Koolwijk in de zomer naar Feyenoord'

2010-11-30 20:22:57 50.850 keer bekeken 164 reacties Pro Shots Bron: VI.nl

Ryan Koolwijk speelt komende zomer waarschijnlijk bij Feyenoord. De Rotterdammer (25) ziet een overgang aan het einde van het seizoen wel zitten. De aanvoerder van Excelsior is in de zomer transfervrij. Koolwijk laat in de papieren versie van Voetbal International weten klaar te zijn voor een stap hogerop. Zoals bekend kan Feyenoord alleen transfervrije spelers aantrekken en zoekt het vooral naar spelers met een leeftijdscategorie tussen de 25 en 28 jaar. Ook de ontwikkeling van huurling Jordy Clasie is bij de stadionclub niet onopgemerkt gebleven. De 18-jarige jeugdinternational tekende vorig jaar zijn eerste profcontract voor Feyenoord.    

Koolwijk heeft wel het idee dat spelers zich bij Excelsior momenteel sneller ontwikkelen. "Eigenlijk is het samenwerkingsverband tussen Feyenoord en Excelsior bedoeld om spelers die nog niet klaar zijn voor de stap naar de Kuip bij ons te laten rijpen. Inmiddels mag je constateren dat de jongens die door Feyenoord zijn uitgeleend zich beter ontwikkelen dan diegenen die momenteel in hun eerste spelen." Spits Guyon Fernandez zal zeker niet naar De Kuip komen. De Rotterdammers zien in Fernandez geen toegevoegde waarde.

Gerelateerd nieuws
164 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 544 mensen actief, waarvan 64 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved