Fotoverslag vrijdagochtend training online

2010-07-09 15:23:45 13.990 keer bekeken 43 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De selectie van Feyenoord heeft vrijdagochtend onder tropische omstandigheden een groepstraining afgewerkt. Op het trainingsveld op Varkenoord ging de temperatuur ondanks het vroege aanvangstijdstip van 9.45 uur al snel richting de dertig graden Celsius. In de hitte startte het grootste deel van de selectie de training met een pittig conditieonderdeel onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg.

Een aantal spelers, waaronder Sekou Cissé en Leroy Fer, volgden tegelijkertijd een alternatief programma met hersteltrainer Marcel Cas. De aanvaller en de middenvelder sloten hun training af met een langdurige conditietraining, terwijl de rest van de spelersgroep een grote partijvorm speelde.

De volgende groepstraining staat voor aanstaande maandag op het programma. De ploeg van trainer Mario Been traint die dag om 16.00 uur voor het eerst op de velden van SV Sluis tijdens het trainingskamp in Zeeland. Aanstaande zaterdag neemt Feyenoord het tijdens de Open Dag eerst nog op tegen het eerste elftal van Sportclub Feyenoord.

In het fotoverslag zit ook een prijsvraag verwerkt!

Klik hier om het fotoverslag te bekijken

Gerelateerd nieuws
43 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 814 mensen actief, waarvan 311 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved