Feyenoord-talent Ramsteijn vertrekt naar Excelsior

Feyenoord-talent Ramsteijn vertrekt naar Excelsior

Kaj Ramsteijn verruilt Feyenoord voor Excelsior. De twintigjarige verdediger tekende een contract voor twee seizoenen bij de promovendus. De centrale verdediger doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord vanaf zijn tiende, maar haalde nooit de hoofdmacht en had een aflopende verbintenis in De Kuip.

'Ik kijk er erg naar uit om voor het eerst op het hoogste niveau actief te zijn. Eindelijk kan ik laten zien wat ik waard ben', laat Ramsteijn weten op de site van Sports Entertainment Group, die zijn belangen behartigt.

'Coach Alex Pastoor ziet me als centrumverdediger en zal me heel misschien ook als verdedigende middenvelder gebruiken als de tegenstander met een diepe nummer tien speelt', heeft de jeugdinternational begrepen na gesprekken met de coach op Woudestein. 'Ik moet niet meteen verwachten dat ik alles ga spelen. Mijn persoonlijke doel is om basisspeler te worden.'

Lees meer over
Excelsior ramsteijn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties