Fräser verlengt bij PSV en wordt trainer A1

Fräser verlengt bij PSV en wordt trainer A1

Het contract van jeugdtrainer Henk Fräser is opengebroken en met drie jaar verlengd. Hij krijgt komend seizoen PSV A1 onder zijn hoede, als opvolger van Ernest Faber. Afgelopen seizoen werd Fräser in zijn eerste jaar bij PSV tweede met PSV B1. Hij is eveneens toegelaten voor de cursus Coach Betaald Voetbal, waaraan hij komend jaar deelneemt.

In zijn eerste jaar werd Fräser (43) tweede met de B1. Komend seizoen heeft hij PSV A1 onder zijn hoede, dat Ernest Faber naar MVV zag vertrekken. De verbintenis van Fräser is opengebroken en met drie jaar verlengd. Tevens gaat oud-international de cursus Coach Betaald Voetbal doen. Voordat hij bij PSV in dienst kwam, was Fräser lange tijd werkzaam voor de jeugdopleiding van Feyenoord. Als voetballer kwam de voormalig verdediger uit voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Roda JC en Feyenoord. Hij kwam zesmaal uit voor Oranje

Lees meer over
PSV A1
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties