Feyenoord loopt bonus Slory mis

Feyenoord loopt bonus Slory mis

Feyenoord krijgt van West Bromwich Albion (WBA) geen bonus voor Andwelé Slory, die in de winterstop overstapte naar de Engelse club.


De snelle aanvaller vertrok transfervrij uit Rotterdam, maar zou Feyenoord een bedrag van 'enkele tienduizenden euro's opleveren als WBA zou promoveren naar de Premier League én als Slory een bepaald aantal wedstrijden in actie zou komen.

De club wist twee weken terug inderdaad promotie af te dwingen, maar de rol van Slory was marginaal: de 27-jarige aanvaller begon bij WBA slechts eenmaal in de basis en mocht vijf keer invallen. Hij scoorde niet. De Engelse club, waar ook oud-Feyenoorder Gianni Zuiverloon speelt, liet gisteren dan ook weten dat de optie in het contract van Slory niet wordt gelicht. "We willen Andy bedanken voor zijn bijdrage in de afgelopen vier maanden, maar we hebben besloten uit elkaar te gaan", aldus technisch directeur Dan Ashworth.

Lees meer over
Jaden Slory
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties