Gianni Zuiverloon schenkt wedstrijdshirt aan Feyenoord Museum

Gianni Zuiverloon schenkt wedstrijdshirt aan Feyenoord Museum

Oud-Feyenoorder Gianni Zuiverloon heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan De Kuip, om een gesigneerd wedstrijdshirt van zichzelf te doneren aan het Feyenoord Museum. Het tricot van de Engelse club West Bromwich Albion, waarvoor ook oud-Feyenoorder Andwélé Slory speelt, zal binnenkort een plaats krijgen in het museum. Zuiverloon maakte van de gelegenheid gebruik om in de kleedkamer van Feyenoord verschillende oud-ploeggenoten te begroeten, zoals Jonathan De Guzman, Diego Biseswar en André Bahia.

In het Feyenoord Museum zal een speciaal gedeelte ingericht worden voor spelers die bij Feyenoord zijn opgeleid en buiten de landsgrenzen successen boeken of hebben geboekt. Naast het shirt van Zuiverloon zullen er bijvoorbeeld ook tricots van Jeffrey Bruma, Salomon Kalou (beiden Chelsea) en Royston Drenthe (Real Madrid) komen te hangen.

Zuiverloon speelde vanaf zijn zesde jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in 2004 zijn debuut voor de club. De verdediger maakte één jaar onderdeel uit van de selectie, voordat hij in 2005 werd verhuurd aan RKC Waalwijk. In 2006 verkaste de jeugdinternational naar sc Heerenveen. Zuiverloon speelde twee seizoenen voor de club uit Friesland, voordat hij de overstap maakte naar zijn huidige club, West Bromwich Albion. Zuiverloon, die nog altijd zeer warme gevoelens voor Feyenoord koestert, liet woensdag bij de overhandiging weten trots te zijn dat zijn shirt binnenkort een bijzondere plaats in het Feyenoord Museum krijgt.

Lees meer over
Zuiverloon
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties