Zaakwaarnemer: 'Marcellis zeker niet naar Feyenoord'

Zaakwaarnemer: 'Marcellis zeker niet naar Feyenoord'

PSV'er Dirk Marcellis (22) staat in de belangstelling van AZ en Feyenoord. De verdediger komt onder trainer Fred Rutten nauwelijks aan bod, maar heeft officieel nog niet te horen gekregen dat hij Eindhoven mag verlaten.

Eerder dit seizoen werden de onderhandelingen over een nieuw contract door de Limburger zelf afgebroken. De onzekerheid over zijn sportieve toekomst was de aanleiding. Het weigeren van een nieuwe verbintenis heeft voor de tweevoudige international als voordeel dat ook zijn gelimiteerde transfersom van naar verluidt een half miljoen euro niet is gestegen. PSV zou Marcellis eventueel kunnen betrekken in een deal met doelwit Jeremain Lens (AZ).

Update 18:50 uur:
Tegenover Omroep Brabant liet de zaakwaarnemer van Dirk Marcellis weten dat een overgang naar Feyenoord is uitgesloten. De in de media genoemde gelimiteerde transfersom van 500.000 euro zou niet kloppen en beduidend hoger liggen. Eerder werd de verdediger met Feyenoord en AZ in verband gebracht. AZ zou wel een optie zijn afhankelijk van de trainer die AZ zal aantrekken.
(Feyenoord.netwerk.to)

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties