Fotoverslag Feyenoord- PAOK Saloniki online

Feyenoord speelde zondagmiddag de oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki. Alireza Jahanbakhsh maakte zijn eerste minuten voor de Rotterdammers en Wouter Burger was namens de ploeg van Arne Slot trefzeker. De wedstrijd werd, mede door eigen fouten, uiteindelijk verloren met 1-2.

Toegangsbewijs, Corona app, en ID kaart als dat alles in orde is mag je een plaatsje in de zon zoeken..
1900 km heeft deze schitterende spelersbus afgelegd vanuit Thessaloniki.
De vlagen hangen weer.
Verzoeken om shirts staan weer op het karton.
Het biljartlaken wordt nog even hersteld.
Mario vertelt nog even dat dat wij dit jaar waarschijnlijk niet voor de 1e plaats zullen strijden.
14.30 uur en wij zijn er klaar voor.
Bannis trapt af voor de eerste 45 minuten.
Het was vandaag behoorlijk warm in de KUIP.
Al na 2 minuten was het 1-0 voor ons Feyenoord.
Wouter Burger scoort de 1-0
Het "komen wij uit Rotterdam" klonk vandaag weer geweldig vanaf de gele zijde.
Op het veld was er na de zeer snelle 1-0 niet echt veel te genieten.
Uiteraard is de wedstrijd tegen FC Drita, die donderdag om acht uur hier gespeeld wordt, belangrijker als deze dag.
We weten dat we de lat dit jaar niet te hoog moeten leggen, maar als wij de kansen voorin onbenut laten kan je de lat net zo goed helemaal verwijderen.
In de 14e minuut benut Zolis zijn strafschop en is de stand weer gelijk.
Sinisterra was net als Linssen niet gelukkig in de afwerking.
De wissels voor de 2e helft lopen inmiddels warm.
Iedereen een kans dat is in deze oefenperiode het motto. Wij zien net als Arne dat sommige het gewoon niet oppakken.
Na 45 minuten wordt iedereen behalve Wouter Burger vervangen. Hij mag zelfs de aanvoerders band dragen.
Justin doet nog even navraag bij de scheidsrechter over de strafschop.
En Justin kan in de 2e helft van zijn welverdiende rust genieten de beste doelman van Nederland hebben we as donderdag hard nodig, want stel je toch eens voor dat FC Drita per ongeluk scoort.
Mario vertelt in de rust uitvoerig dat het 1-1 staat en dat Feyenoord slordig speelt en de kansen die ze krijgen niet benutten.
In de 2e helft staat er dus bijna een compleet nieuw Feyenoord .
Op de tribunes zit de stemming er echt goed in. Ondanks de in mijn ogen wat tegenvallende opkomst hangt er een zeer goede positieve sfeer.
Donkere wolken boven de kuip.
In de tweede helft krijgt ook de nieuwe aanwinst Alireza Jahanbakhsh zijn minuten.
Als Alizera zijn conditie weer 100% is kunnen wij nog heel veel genieten van deze ervaren speler.
Ondanks alle goede bedoelingen staan we na 52 minuten met 1-2 achter door twee foutjes in de verdediging.
De hitte is uit de Kuip verdwenen en de blauwe lucht verdwijnt.
Diemers speelde een zeer ongelukkige tweede helft en dan zeg ik het nog netjes....
Gelukkig waren er ook genoeg lichtpuntjes.
Er was al wat onweer te horen in de verte en de scheidsrechter besluit om in de 89e minuut de wedstrijd af te fluiten.
Spelers bedanken het publiek en natuurlijk wordt dat beantwoord met een groot applaus en een keihard hand in hand kameraden.
De spelers waren nog maar net in de tunnel en er viel een enorme bui uit de Rotterdamse hemel.