''Trots om onderdeel te zijn van de clubhistorie''

Voor het tweede deel van de Feyenoord Making Memories-campagne vroeg Feyenoord supporters om items te delen die verbonden zijn aan hun mooiste Europese herinnering. Drie van de supporters die gehoor gaven aan deze oproep werden door de club uitgenodigd om die herinnering niet alleen fysiek, maar ook in een interview te delen. Dat leverde bijzondere verhalen op, over belevenissen tijdens reizen met Feyenoord door Europa.

Meer over de herinneringen van Peter Resmann, Sven van Deursen en Naomi Heuvelman zie je in bovenstaande video. De drie fanatieke Feyenoorders zijn op hun beurt vereerd met het feit dat het item dat zij hebben afgestaan onderdeel is geworden van het unieke jack dat speciaal voor deze campagne werd ontworpen. ''Op deze manier ben je een stukje geschiedenis van de club geworden. Dat maakt me bijzonder trots.'' De uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Internazionale, FC Dinamo Tbilisi en IF Elfsborg komen uitgebreid aan bod.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties