Persconferentie Toornstra: ''Eerste goal kun je op mijn conto schrijven''

Feyenoord leed zondag duur puntenverlies in de strijd om de koppositie. Ajax stapte met een 2-0 zege als winnaar van het veld van De Kuip. Na afloop was Jens Toornstra kritisch op zijn ploeg en op zichzelf.

"Deze nederlaag is frustrerend, omdat het duel in kleine momenten wordt beslist'', vertelt Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik vond ons gelijkwaardig aan elkaar, maar we waren allebei niet goed." De eerste goal neemt Toornstra zichzelf kwalijk. "Maar mijn balverlies was niet de enige fout vandaag. Ik denk dat de neutrale toeschouwer niet heeft genoten."

Feyenoord heeft de laatste drie wedstrijden in de competitie niet gewonnen. "Daarom moeten we er woensdag weer staan en een reactie geven, zodat we met een goed gevoel de winterstop in kunnen", vertelt Toornstra. Feyenoord moet winnen van Heerenveen om in het spoor van PSV en Ajax te blijven. "Dat geeft dan wel een goed gevoel naar de tweede seizoenshelft. Zeker als je ziet waar we vandaan komen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties