Persconferentie Slot: ''We waren allebei niet goed''

Arne Slot beleefde zondag een teleurstellende eerste Klassieker als trainer van Feyenoord. De Rotterdammers verloren door een eigen doelpunt van verdediger Marcos Senesi en een benutte strafschop van Dusan Tadic met 2-0 van de aartsrivaal uit Amsterdam.

"Nee, we hebben geen goede wedstrijd gezien", vertelt Slot. ''Tenminste, als je kijkt naar het spel aan de bal. Als je kijkt wat beide teams zónder bal gedaan hebben, dan is het beide gelukt het de tegenstander heel moeilijk te maken om tot goed voetbal te komen."

"In de eerste helft gebeurt eigenlijk helemaal niks voor beide goals. Totdat we een eigen goal maken", blikte Slot terug. De trainer wil niet alleen maar negatief zijn. "We speelden tegen een tegenstander die dit seizoen heel vaak heel goed is geweest en die hebben we er vandaag heel slecht uit laten zien.''

''Dat is een belangrijk aanknopingspunt. Nu is de vervolgstap die wij moeten maken om bij dit soort weerstand ook áán de bal nog beter te worden. Ik zag dat we dat in de tweede helft langzaam aan het oppakken waren. En ik vond ons fysiek ook uitstekend, ondanks dat we woensdag ook gespeeld hebben."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties