Persconferentie Slot: "Ali en Reiss hebben het uitstekend ingevuld"

Arne Slot koos tegen sc Heerenveen voor een iets andere voorhoede dan de laatste weken. Reiss Nelson speelde sowieso door de blessure van Luis Sinisterra, maar op rechts gaf de trainer Alireza Jahanbakhsh de voorkeur boven Jens Toornstra. Over beide spelers was hij vanavond tevreden.

"Dreigend, en dus goed", antwoordde hij tijdens zijn persconferentie op de vraag hoe hij de twee vond spelen. "Dat is de reden dat ik vandaag voor Ali koos. Ik vond zowel tegen Groningen als tegen Ajax dat het gevaar met name van links kwam. In de wedstrijd tegen Twente was Ali ook al een aantal keer heel dreigend."

"We hebben de wedstrijd tegen Heerenveen geanalyseerd en ook de thuiswedstrijd nog eens teruggekeken. Toen was onze inschatting dat het met name op de zijkanten te halen was. Zo scoorden we thuis ook de 1-0. Vandaar de keuze voor Ali, en ik vond ook dat ze het uitstekend hebben ingevuld. Dreigend, maar ook allebei heel hard verdedigd om te voorkomen dat zij tot kansen konden komen."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties