Linssen: ''Dit is wel mijn beste seizoen ooit''

Bryan Linssen voelt zich momenteel goed bij Feyenoord. De spits van de Rotterdammers was in de competitie al elf keer trefzeker. Voor Linssen lonkt zelfs de topscorerstitel aan het einde van het seizoen.

''Nou, dat is nog ver weg'', lacht de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar dit is wel mijn beste seizoen ooit, qua rendement en assists. Ik hoop zo door te gaan, ik voel me lekker, fris en fit. En elf goals is me nog nooit eerder gelukt in één seizoenshelft.''

Toch ziet Linssen nog een hoop dat beter kan. "Alles kan beter, zelfs koppen ja. Maar ik ben 31, heel veel beter zal het niet meer worden, maar ik probeer toch altijd weer dingen mee te pakken." De spits van Feyenoord hoopt de ingeslagen weg door te zetten de komende maanden.

"Het heeft mij niet verbaasd dat we het zo goed doen, omdat er kwaliteit in de groep zit. Door de buitenwereld wordt dat kleiner gemaakt, maar wij weten waar we toe in staat zijn. De trainer heeft het fantastisch neergezet en het is ook echt genieten als je een wedstrijd speelt."

Trainingskamp
Linssen kan ermee leven dat Marbella er dit jaar niet in zat. "We weten hoe het ervoor staat met corona in Nederland en eigenlijk de hele wereld. Dat kan je er wel mee leven als je ziet wat er allemaal gaande is. Ik ben alert en leef in een vaste dubbel. Ik doe niets, ik tank de auto en doe boodschappen. Dat is het.''

Riechedly Bazoer
De naam de 25-jarige middenvelder van Vitesse valt in De Kuip. Linssen ziet zijn oud-ploeggenoot graag naar Rotterdam komen. "Ik mag hem heel erg graag. Het is een fantastische jongen en hij kan ontzettend goed voetballen. Ik heb fijn met hem samengewerkt bij Vitesse, we zullen het wel zien."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties