''Ik heb ze duidelijk gemaakt dat dit niet is wie ze zijn''

Feyenoord speelde afgelopen zondag een zwakke wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Arne Slot hoopt en verwacht dat de Rotterdammers zich zondag gaan herpakken en een goede wedstrijd op de mat gaan leggen.

"Je kunt altijd een keer minder spelen aan de bal, daar heb ik niet zoveel moeite mee'', vertelt Slot op de persconferentie. ''Dat was namelijk wel het geval, maar ik vond ons vooral redelijk onherkenbaar als we de bal níét hadden." Slot is niet van plan om veel te wijzigen aan zijn elftal. "Ik denk niet dat ik aanleiding heb om iets anders te zien, want het is al 35 wedstrijden zo''

''Nu hebben we één wedstrijd gezien waarin het – zonder te overdrijven – niet zo was, zoals het normaal bij ons is. Dan lijkt het me logischer om dan weer datgene te verwachten dat ze in de 34 wedstrijden daarvoor hebben laten zien in plaats van naar deze ene wedstrijd. Temeer omdat ik ook duidelijk heb gemaakt dat dit niet is wie ze zijn. En dat zullen ze zelf ook niet moeten willen laten zien, niet nog een keer."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties