Historische Feyenoord-foto's leveren Kuyt Foundation bijna 9.000 euro op

Historische Feyenoord-foto's leveren Kuyt Foundation bijna 9.000 euro op

Tot vlak voor de afgelopen periodes van storm hingen er twintig historische Feyenoord-foto’s aan de Euromast. De afbeeldingen zijn inmiddels allemaal verkocht en hebben in totaal bijna 9.000 euro opgebracht. Een bedrag dat aan de Dirk Kuyt Foundation geschonken is.

De foto's, die grotendeels ook van een handtekening voorzien waren, beslaan de periode 1970 - 2018. Afgelopen dinsdag werd het bedrag van ongeveer 8.800 euro door FSV De Feijenoorder aan Dirk Kuyt overgedragen. De negenjarige Feyenoord-supporter Lennox van Buren overhandigde het bedrag, aldus de PZC.

Kuyt: "Zoals bijna iedereen heeft onze foundation het de afgelopen twee jaar lastig gehad. Dat betekende ook dat gehandicapten vrijwel niet konden sporten of bewegen. Daarom ben ik trots op deze bijdrage.”

Onder andere foto's van Eddy Treytel met de wereldcup, Jens Toornstra in de bekerfinale van 2018, Pierre van Hooijdonk in de UEFA Cup-finale en Dirk Kuyt in de kampioenswedstrijd zijn verkocht. Lennard Montizaan van FSV De Feijenoorder: "Er zat ook een foto bij van de pas overleden Wim Jansen, heel bijzonder.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties