Hendrix genoot van debuut: "Echt naar uitgekeken"

Na zijn officieuze debuut heeft Jorrit Hendrix ook voor het eerst een officieel duel in het shirt van Feyenoord gespeeld. De middenvelder kwam in de stadsderby tegen Sparta een kwartier voor tijd in de ploeg. "Ik heb er echt naar uitgekeken en ook echt van genoten", zei de jarige middenvelder na afloop van de wedstrijd.

Het moment waarop Hendrix inviel, in minuut 75 met een 4-0 voorsprong op het scorebord, maakte hem weinig uit. "Je debuut is altijd een mooi moment. De wedstrijd was wel al gespeeld, dan is het toch anders binnenkomen. Je wint sowieso, misschien maakt dat het makkelijker dan als het echt nog spannend is", zei Hendrix tegenover Feyenoord Media.

Het was tevens voor het eerst dat Hendrix het Legioen niet tegen zich had, waar hij voorheen alleen als PSV'er in De Kuip speelde. "Toen merkte je de kracht van het Legioen al. Nu staan ze dan achter je. Dat is wel echt lekker."

Juist zijn oude club PSV lijkt na dit weekend Feyenoords grootste concurrent, met een gat van slechts één punt tussen de nummers twee en drie. "De honger naar meer moet groter zijn dan de vreugde van de overwinning", zei Hendrix. "We hebben nog veel om voor te strijden. Die honger moeten we behouden en gebruiken in de komende weken."

Lees meer over
Jorrit Hendrix
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties