Geen taart van Til: ''Ik kan je één ding zeggen: die trakteert niks, helemaal niks''

Bryan Linssen blijft maar verbazen bij Feyenoord. De spits is van 'wellicht een nuttige bankzitter' uitgegroeid tot de topscorer van de Eredivisie. Tegen sc Heerenveen voegde Linssen zowel een doelpunt (zijn dertiende tegen Heerenveen) als een assist toe aan zijn indrukwekkende statistieken.

"Dat is wel een favoriete tegenstander van mij, daar heb ik vaak goals tegen gemaakt", aldus Linssen voor de camera van RTV Rijnmond. "Ik zat vandaag vol energie en als je ziet dat je daardoor de bal snel verovert, omdat ze dan een lange bal spelen waar ze niet veel mee kunnen, dan geeft dat ook energie en blijf je gaan. Als je dan in de eerste helft een assist geeft en de tweede helft scoort, dan voel je jezelf wel lekker."

Een goed resultaat was ook wel noodzakelijk, want de uitstekende eerste seizoenshelft van Feyenoord had bij puntenverlies overschaduwd kunnen worden door de matige resultaten van de laatste anderhalve week. "De druk stond erop, die voelden we ook. We moesten winnen, want anders kom je weer bij Vitesse in de buurt en dan moet je weer naar onder gaan kijken en dat willen we niet, we willen naar boven blijven kijken. Dit zijn lastige wedstrijden en die moet je winnen en dat hebben we vandaag met overtuiging gedaan."

Typische Hollander
Ook de jarige Guus Til voegde weer een doelpunt toe aan zijn totaal. De terugweg zal dus wel genoten worden met taart van Til. Linssen: "Ik kan je één ding zeggen: die trakteert niks, helemaal niks. Het is een typische Hollander, we zullen het zo zeggen."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties