Clubtopscorer Til wil niks kwijt over toekomst bij Feyenoord

Guus Til was voor Feyenoord twee keer trefzeker in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. De middenvelder is hiermee clubtopscorer met dertien doelpunten. Til krijgt op de persconferentie de vraag of hij hier mee bezig is.

''Een beetje! Ik denk dat ik altijd wel op zoek ben naar doelpunten en dat ik aan het einde van het seizoen dan ga kijken hoeveel het er zijn, maar ik heb begrepen dat ik tot nu toe mijn meest productieve seizoen van de Eredivisie heb. Daar ben ik wel ontzettend blij mee'', vertelt Til in gesprek met RTV Rijnmond.

''Tot nu toe is het inderdaad een geweldig jaar. Ik moet wel uitkijken, want dan zul je net zien dat ik nu niet meer scoor. Het gaat goed en daar ben ik ontzettend blij mee '', reageert de middenvelder. Feyenoord heeft aangegeven Til graag langer te willen binden. ''Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik daar niks over wil zeggen.''

''Ik heb een werkgever in Moskou en wat ik ook zeg: de een zal blij zijn en de andere niet. Dat wil ik niet, ik wil niet dat Spartak iets te horen krijgt dat ze nog niet weten. Ik heb helemaal niet met ze gesproken, dus dan wil ik daar nu niet te veel over zeggen. Dat Feyenoord en ik een mooie match zijn is zeker.''

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties