Feyenoord dump

Van Bronckhorst over ADO Den Haag - Feyenoord

7 dagen geleden

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Feyenoord is zondag het duel tussen de hekkensluiter en de koploper. ‘Het vertrouwen bij ADO is niet groot, maar voor ons mag dat niets uitmaken. ADO zal via ons de weg naar boven willen vinden, maar wij gaan daarheen voor maar één ding en dat is de winst,’ zegt trainer Giovanni van Bronckhorst in gesprek met Feyenoord TV.

2 reacties

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 1 gesprekken)

 

Bekijk ook

Gelovige Botteghin is een 'killer' op zijn manier

Gisteren, 09:36

Een interview met Feyenoord-verdediger Eric Botteghin over verdedigen, zijn geloof, bidden, carnaval en natuurlijk het kampioenschap.

Bekijk laatste reacties (8) Reageren

Feyenoord FIFA Battle: Woudenberg vs. Hamer

2 dagen geleden

QuintenX vertegenwoordigt Feyenoord als officiële eSporter in de E-Divisie, maar ook de spelers van Feyenoord 1 spelen na de training graag een potje FIFA17. In de nieuwe ‘Feyenoord FIFA Battle’ nemen de Feyenoorders het de komende periode tegen elkaar op om uit te maken wie de beste FIFA-speler van de selectie is. In dit deel een duel tussen Lucas Woudenberg en Gustavo Hamer.

Bekijk laatste reacties (2) Reageren

Vandaag jarig: Brett Emerton

2 dagen geleden

De oud-verdediger, die met Feyenoord de UEFA Cup won, is vandaag 38 jaar geworden! Gefeliciteerd Brett. Bekijk hieronder een oude reportage over Emerton.

Bekijk laatste reacties (23) Reageren

ADO - Feyenoord best bekeken dit weekend

3 dagen geleden

Iedereen wil de koploper aan het werk zien.

Bekijk laatste reacties (13) Reageren

Welke Feyenoord-sponsor moet het worden?

3 dagen geleden

Dames en heren van de FR12 jury.... Zeg het maar, welke sponsor wordt en welk shirt vinden jullie 't mooist? (of het minst lelijk). Suggesties zijn welkom! groet, dieMarco

Bekijk laatste reacties (121) Reageren
Website statistieken

FR12.nl heeft 56619 leden - Op dit moment zijn -9203 mensen actief.

De volgende leden zijn online (81)
Fany wallienoot1908 matjeFeyenoord J-FR88 Snoek ShinjiClasie BradaF1 Milekiel Walter Jamcarter Skeptic Artycuno uitshirt BJFR FRTID010 Cosovic ErdoganFRMedewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2017 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting