Zestien doelpunten genomineerd voor maandelijkse prijs

Zestien doelpunten genomineerd voor maandelijkse prijs

Zestien doelpunten maken kans op de titel 'Goal of the Month October'. Afgelopen maand zijn er door de diverse teams van Feyenoord zoveel doelpunten gemaakt dat het lastig was om te selecteren. De Rotterdammers besloten daardoor om er zestien uit te kiezen.

Het eerste elftal van Feyenoord scoorde in de afgelopen maand in totaal tien keer. De streep van Tyrell Malacia op bezoek bij SC Cambuur sprong eruit, maar dat de vleugelverdediger er met de trofee vandoor gaat is allerminst een vanzelfsprekendheid. Malacia heeft niet alleen concurrentie van zijn eigen ploeggenoten, maar ook van doelpuntenmakers uit andere Feyenoord-teams.

Wat te denken van Feyenoord Vrouwen 1, dat in oktober geschiedenis schreef door het winnen van de allereerste Klassieker en stadsderby ooit en ook PSV versloeg. Vier goals uit die wedstrijden (tweemaal Romée van de Lavoir, Pia Rijsdijk en Maxime Bennink) zijn geselecteerd voor de verkiezing.

Namens Feyenoord Onder 18 deden onder meer Gio-Renys Felicia (schitterende vrije trap) en Amir Rais (goed schot na snelle aanval) van zich spreken, terwijl Naoufal Bannis zichzelf kandidaat stelde met een treffer voor Feyenoord Onder 21. Stemmen is de komende dagen mogelijk via de Instagram pagina van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties