Voormalig Feyenoord-coach Stam ontslagen bij Cincinnati

Voormalig Feyenoord-coach Stam ontslagen bij Cincinnati

Voormalig Feyenoord-trainer Jaap Stam is niet langer werkzaam bij het Amerikaanse FC Cincinnati. In een persbericht maakte de club vandaag bekend dat de trainer per direct is ontslagen. Stam draaide met zijn ploeg mee in de kelder van de MLS en had in 25 wedstrijden slechts 20 punten verzameld.

Op de website lichtte de club toe dat een 'verandering in leiderschap' nodig is en zodoende de keuze is gemaakt om niet langer met Stam door te gaan. Said Bakkati, die bij Feyenoord vertrok als assistent om bij Cincinnati met Stam herenigd te worden, is eveneens weggestuurd.

Stam stond sinds mei 2020 aan het roer bij de Amerikaanse club, waar hij 47 wedstrijden de leiding had. Toen hij daar begon zat hij al negen maanden zonder club, nadat hij eerder ook bij Feyenoord was weggestuurd. In De Kuip was zijn verblijf geen succes; Stam stond slechts vier maanden aan het roer voor Dick Advocaat het stokje overnam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties