Vermeer: ''Ik had ook aanbiedingen vanuit Europa''

Vermeer: ''Ik had ook aanbiedingen vanuit Europa''

Kenneth Vermeer speelde 99 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. De 35-jarige doelman vertrok in het seizoen 2020 naar Amerika om aan de slag te gaan bij Los Angeles FC. Na acht wedstrijden werd het contract alweer ontbonden. Vermeer kon toen terug naar Nederland, maar koos om aan de slag te gaan bij FC Cincinnati en kreeg daar te maken met Jaap Stam.

"Ik had ook aanbiedingen vanuit Europa, dus het was een zware beslissing om te nemen. Maar ik was nog niet klaar om de MLS te verlaten. Ik wilde graag in de Verenigde Staten blijven en Cincinnati heeft me de mogelijkheid gegeven'', vertelt Vermeer in gesprek met ESPN. ''Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen."

Oud-Feyenoord trainer Stam is een goede bekende van Vermeer. De twee hebben zelfs nog samen op het veld gestaan. "Toen ik met Jaap speelde was ik 19 of 20. Dat voelt als een eeuwigheid geleden. Als speler was hij een verdediger waar elke spits bang voor was. Als coach is hij iets liever, haha." Vermeer is lovend over Stam. "Hij weet wel wat hij wil en de manier waarop hij wil spelen. Zo trainen we ook, hij wil perfectie en daarom staan we ook altijd lang op het trainingsveld om beter te worden."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties