Top tien doelpunten Feyenoord - AZ

Top tien doelpunten Feyenoord - AZ

Het zijn mooie dagen voor elke Feyenoorder. Afgelopen donderdag werd er knap gewonnen van Union Berlin onder lastige omstandigheden. Zondag wacht alweer de belangrijke wedstrijd tegen AZ in De Kuip. De ploeg van trainer Arne Slot moet winnen om bij de top van de Eredivisie te blijven behoren.

Zondagmiddag gaat er niet zomaar gewonnen worden. AZ is namelijk de laatste weken in vorm. De Alkmaarders wonnen de vierde groepswedstrijd in de Europa Conference League met 2-0 van CFR Cluj en gaat net als Feyenoord aan kop in de groep met tien punten. In de competitie hebben de Alkmaarders de weg omhoog ingezet na een stroeve start. Momenteel bezetten zij de negende positie.

Statistieken Feyenoord - AZ
Feyenoord speelde in totaal negentig duels tegen AZ. Daarvan won de Rotterdammers er 47 (52,2%) en gingen er 22 (24,4%) verloren. 21 (23,3%) Duels eindigden in een gelijk spel. Feyenoord was in totaal 193 trefzeker, een gemiddelde van 2,14 goals per wedstrijd. AZ stelde daar 121 doelpunten tegenover, gemiddeld 1,34 per wedstrijd. Jonathan de Guzman Pierre van Hooijdonk, Shinji Ono, Dirk Kuyt en Tyrell Malacia waren onder meer trefzeker. De mooiste doelpunten zijn hierboven te bekijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties