Oud-Feyenoorder Verdonk terug in de Eredivisie

Oud-Feyenoorder Verdonk terug in de Eredivisie

Calvin Verdonk mag zich dit seizoen opmaken voor een weerzien met Feyenoord. De verdediger speelt komend seizoen namelijk op huurbasis bij NEC, dat hem eerder ook al huurde van de Rotterdamse club. Dit keer wordt Verdonk gehuurd van het Portugese FC Famalicão.

Verdonk speelde al vanaf zijn achtste bij Feyenoord, waar hij uiteindelijk vanuit de jeugdopleiding doorstroomde naar het betaald voetbal. In de hoofdmacht van Feyenoord speelde hij negentien wedstrijden, waarin hij één doelpunt en twee assists op zijn naam zette. De meeste wedstrijden speelde Verdonk echter op huurbasis bij achtereenvolgens PEC Zwolle, NEC en FC Twente.

Na zijn laatste verhuurperiode vertrok hij transfervrij bij Feyenoord en werd hij opgepikt door FC Famalicão, dat uitkomt in de hoogste Portugese divisie. Daar raakte hij vorig seizoen onder meer door blessureleed uit beeld, waarna hij zich nu op huurbasis in de Eredivisie weer mag bewijzen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties