Oud-Feyenoorder Martins Indi tekent voor vier seizoenen bij AZ

Oud-Feyenoorder Martins Indi tekent voor vier seizoenen bij AZ

Bruno Martins Indi keert definitief terug in Nederland. De oud-Feyenoorder speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor AZ en heeft vandaag een contract voor vier seizoenen getekend bij de Alkmaarders. De 29-jarige verdediger werd ook voorzichtig in verband gebracht met Feyenoord, maar dat is nooit concreet geworden.

"AZ is een club die goed bij mij past", aldus de 34-voudig Oranje-international. "De speelstijl en manier van werken spreken mij aan. Daarnaast kan ik bij AZ in de top van Nederland én Europees voetbal spelen. Ik geloof in de plannen van de club en ik voel dat ik nog veel te geven heb. Het afgelopen seizoen smaakte naar meer."

"Bruno heeft afgelopen seizoen laten zien van meerwaarde te zijn voor AZ. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf", vertelt directeur voetbalzaken Max Huiberts. "Daarnaast brengt hij leiderschap en veel ervaring met zich mee. Tegelijkertijd is hij heel erg gretig om te presteren. Bovendien is hij een linksbenige verdediger, waarmee wij onze opties in de defensie vergroten. Kortom, Bruno is een speler die ons sterker maakt."

Lees meer over
Bruno Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties