Oud-Feyenoorder Kramer naar RKC Waalwijk

Oud-Feyenoorder Kramer naar RKC Waalwijk

Michiel Kramer blijft met zijn stap naar RKC Waalwijk actief in de Eredivisie. De spits degradeerde afgelopen seizoen met ADO Den Haag, maar door zijn transfervrije vertrek kon hij op zoek naar een nieuwe werkgever. De spits heeft tot medio 2023 getekend in Waalwijk.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ''Met Michiel halen we naast een zeer ervaren spits een echte winnaar in huis. Met zijn balvastheid, kopkracht en scorend vermogen voegen we extra kwaliteit toe aan de selectie. Het is fijn dat we Michiel al in deze fase van de voorbereiding welkom kunnen heten.''

Naast RKC speelde Kramer in Nederland ook voor FC Volendam, NAC Breda, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, ADO Den Haag en natuurlijk Feyenoord. De spits speelde 55 wedstrijden voor Feyenoord en wist daarin 18 keer te scoren. Kramer won één landstitel, twee TOTO KNVB Bekers en één Johan Cruijff Schaal bij Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties