Oud-Feyenoorder Elia per direct weg bij FC Utrecht

Oud-Feyenoorder Elia per direct weg bij FC Utrecht

Eljero Elia is niet langer speler meer van FC Utrecht. De oud-Feyenoorder en de Doemstedelingen hebben met wederzijds goedvinden het contract per direct ontbonden. De 34-jarige Elia kwam niet meer voor in de plannen van trainer René Hake.

“Als ervaren speler wil je niets liever dan belangrijk zijn voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen. Afgelopen seizoen was voor mij een jaargang met ups en downs, waarin ik er ondanks moeilijke omstandigheden alles aan heb gedaan mijn bijdrage aan de ploeg te leveren'', vertelt Elia op de clubwebsite van FC Utrecht. ''Dit seizoen is het perspectief voor mij veranderd. Daarover is de club eerlijk naar mij geweest en dat waardeer ik. Ik ga nu bekijken waar mijn toekomst ligt.''

In totaal speelde Elia in twee seizoenen bij Feyenoord 55 competitiewedstrijden, waarin hij zeventien doelpunten maakte. De aanvaller kwam eerder uit voor Southampton, Werder Bremen, Juventus, Hamburger SV, FC Twente en ADO Den Haag. Na zijn vertrek bij de Rotterdammers speelde Elia voor Başakşehir en dus een seizoen voor FC Utrecht.

Lees meer over
Eljero Elia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties