Marsman zonder vrouw en kind in Amerika: ''Daar moeten we nog even doorheen''

Marsman zonder vrouw en kind in Amerika: ''Daar moeten we nog even doorheen''

Nick Marsman verliet Feyenoord eind vorig seizoen voor het Inter Miami CF van David Beckham. De dertigjarige keeper zit er inmiddels op zijn plek, behalve dan dat zijn vrouw en zijn tweejarige dochter Olivia vanwege de corona-maatregelen Amerika nog niet in mogen. "We bellen sowieso elke dag. Zoals we ook veel facetimen. Maar het liefst ben je natuurlijk samen."

Vorige week zag hij de twee weer eventjes in Mexico. "Toen ik van de club twee dagen vrij kreeg, besloten we daar maar af te spreken. Daar kun je namelijk nog wel gewoon heen”, aldus Marsman in Tubantia. Marsman en zijn vriendin Nathalie besloten toen gelijk ook maar te trouwen. "Dat deden we niet in een opwelling. Daar hadden we het al langer over. Maar we hebben het wel iets naar voren gehaald. Omdat het iets makkelijker wordt om Amerika in te komen als je getrouwd bent.'' De hoop is nu dat vrouw en dochter in de loop van oktober Amerika wel in mogen.

"Olivia zei het al in Mexico: ‘Ga ik zo met papa in het vliegtuig?’ Maar hoe graag ik dat ook wilde, hoe graag ik aan mijn vrouw en dochter wil laten zien hoe het hier is, het kan nog niet. En dat ja... dat maakt het allemaal niet makkelijk. Maar goed, dat is nu eenmaal de situatie en daar moeten we nog even doorheen.'' Ook blikt Marsman in gesprek met de krant nog terug op zijn periode bij Feyenoord. De doelman ontving een aanbieding om zijn contract in De Kuip te verlengen.

Marsman besloot daar niet op in te gaan. ''Nee, uit de aanbieding die ik kreeg, sprak niet heel veel waardering.'' Die waardering voelde hij wel na een gesprek met clubeigenaar David Beckham. De keuze was daarna snel gemaakt. ''Hij is heel betrokken, stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Nee, zo open en zo aardig had ik niet verwacht.''

Lees meer over
Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties