De Vrij neemt nummer op met Italiaanse rockband

De Vrij neemt nummer op met Italiaanse rockband

Oud-Feyenoorder Stefan de Vrij is in Italië niet alleen met voetbal bezig. Sinds een jaar brengt de verdediger ook veel tijd door achter de piano. Dat leidde er zelfs toe dat de Italiaanse rockband KEEMOSABE een nummer met hem op wilde nemen.

Het nummer, 'Hey Brother', kwam vandaag uit. "Weergaloos pianospel, hè?", wordt een lachende De Vrij geciteerd door RTV Rijnmond. De bandleden zijn zeer onder de indruk van de oud-Feyenoorder. "Wat Stefan presteert is echt indrukwekkend. Zijn ploeggenoten spelen FIFA en hij kruipt drie uur per dag achter de piano. Wij houden van die discipline. En vergeet niet dat de piano echt een lastig instrument is om mee te beginnen. Dan moet je mentaal sterk in je schoenen staan."

"Het is een mooi nummer geworden", zegt De Vrij zelf. "Dit zou ik zelf ook luisteren." Veel meer ambities in de muziek heeft hij voorlopig echter niet. "Mijn ambities liggen vooral in het voetbal. Pianospelen is meer een leuke hobby. Het spelen van instrumenten is goed voor de combinatie van je handen en brein. Natuurlijk hoop ik dat Hey Brother goed wordt ontvangen, maar ik zie mezelf niet als muzikant ooit in Ahoy staan hoor", besluit hij lachend.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties