Bozeník maakt eerste minuten bij winnend Fortuna Düsseldorf

Bozeník maakt eerste minuten bij winnend Fortuna Düsseldorf

Robert Bozeník werd door Feyenoord verhuurd aan Fortuna Düsseldorf om daar minuten te maken. In het eerste duel sinds zijn komst kwam hij dan ook direct binnen de lijnen. Bozeník speelde een klein halfuur mee.

Dat deed hij in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Erzgebirge Aue, die met 0-1 werd gewonnen. De enige treffer van de wedstrijd was op het moment van zijn invalbeurt al gemaakt. Bozeník zelf kwam tot slechts vier balcontacten (volgens SofaScore). De spits liet nog enkele goede loopacties zien, maar zag zijn ploeggenoten andere keuzes maken.

Feyenoord verhuurde Bozeník aan de 2. Bundesliga-club om hem daar minuten te laten maken. Tegen Aue zag de Slowaak Rouwen Hennings nog op zijn plek beginnen, die overigens het doelpunt voor zijn rekening nam. Een reden voor zijn reserverol zal ook zijn dat hij mee was met het Slowaakse nationale elftal en daardoor nog amper met zijn nieuwe ploeggenoten heeft getraind. In de drie wedstrijden die hij de afgelopen twee weken voor Slowakije speelde, was Bozeník overigens één keer trefzeker.

Lees meer over
Robert Bozenik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties